Sport-en gezondheidsmarkt 2014

Sportdorp Musselkanaal en Patiënten vereniging ReumActief organiseerden op zaterdag 23 augustus een grote Sport en Gezondheidsmarkt in de Technicumstraat te Musselkanaal. Om 9.00 uur arriveerden de eerste standhouders reeds om hun stand in te richten. Er was een grote diversiteit in aanbod.

RTV Noord was live op locatie van 10.00-12.00 . Marcel Nieuwenweg voerde gesprekken met een aantal mensen tijdens de markt. Anita Sanders vertelde over het doel van de Sport en Gezondheidsmarkt, het samenbrengen van valide en minder valide mensen en het nut van goede informatie over gezondheid en bewegen. Marloes de Boer, projectleider van Sportdorp Musselkanaal kondigde aan dat Sportdorp Musselkanaal door gaat als de Stichting Sportdorp Musselkanaal. Wethouder Johan Hamster opende de markt officieel met een openingswoord en door daarna een kwartier te spinnen.

 

Scholieren maken kennis met tennis

Scholieren maken kennis met tennis

In juni hebben leerlingen van de groepen 3 t/m 8 van de basisscholen de Musselhorst, de Lindenborgh en de St. Antoniusschool tijdens de reguliere

gymlessen tennisclinics gehad. De tennisclinics vonden plaats in Sporthal de Veenhorst. Om de kinderen te laten ervaren hoe het is om op een echte tennisbaan te tennissen, hielden we op woensdag 21 mei ee

n tennismiddag bij MTC. Tennisleraar Rudi Otten liet de kinderen op een leuke wijze kennismaken met tennis. Een watergevecht mocht natuurlijk niet ontbreken! De kinderen hadden het ontzettend naar hun zin.

Sportdorp Musselkanaal nu officieel geopend

Op vrijdag 5 april opende wethouder Johan Hamster "Sportdorp Musselkanaal". Alle sportverenigingen en andere genodigden verzamelden zich op het Willem Diemerplein, om daar de plechtigheid bij de wonen. De openingshandeling bestond uit het starten van de "Sportdorpbus", onderdeel van het project "Sportdorp Musselkanaal."